Parbriz Bmw Seria 3

From Authoring Tools Master TIC-ETL
Jump to: navigation, search

Ti-ai putea inchipui o masina fara geamuri? Cu siguranta nu! Chiar si masinile decapotabile au geamuri, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 dintr-un motiv cat se poate de simplu: Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 pentru a oferi protectie. Atat parbrizele, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 cat si lunetele sau geamurile laterala ofera protectie in timpul rularii, Parbriz Bmw Seria 3 E36 ferindu-i pe pasageri de praf, Parbriz Bmw F31 pietre si alte pericole. Pe langa asta, Parbriz Bmw Seria 3 E36 un geam auto bine ales poate contribui la aerodinamica vehiculului.
Oricat de bine ar fi construite insa, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible geamurile risca sa fie sparte. Chiar si geamurile auto ultra securizate pot ajunge sa aiba crapaturi si lovituri, Parbriz Bmw F31 in conditiile in care exista pericole la tot pasul: Parbriz Bmw Seria 3 Convertible pietre, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 crengi, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 grindina, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible etc.
Din fericire, inlocuirea unui geam nu este atat de dificila precum ti-ai inchipui.
Livram si montam geamuri auto direct la tine acasa
Daca ai un geam crapat sau spart, Parbriz Bmw Seria 3 cea mai buna solutie pe care o ai la indemana este sa il inlocuiesti. In cazul in care circuli cu parbrizul crapat, Parbriz Bmw E36 spre exemplu, Parbriz Bmw Seria 3 E21 te expui unor Parbriz Bmw E21 riscuri inutile.
Din fericire, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe inlocuirea parbrizului sau a celorlalte geamuri auto se face foarte usor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi ( telefonic sau pe email), Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 sa ne spui ce masina conduci si care este geamul cu probleme si sa ne astepti. Venim la tine cu geamul potrivit, Parbriz Bmw E46 oriunde ai fi in Bucuresti sau Ilfov.
Spre deosebire de service-urile clasice, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe in care ti-ai repara in mod normal masina, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 noi oferim o serie de avantaje:
Venim la tine acasa, Parbriz Bmw Seria 3 F80 in asa fel incat sa nu iti asumi riscul de a conduce cu un geam crapat;
Avem o varietate mare de geamuri auto. Indiferent de tipul de masina pe care il conduci si de vechimea ei, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 avem geamul potrivit. Colaboram doar cu branduri cunoscute precum KMKI Glass, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Nord Glass sau Benson si Fuyao.
Transportul geamului il facem noi, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 in asa fel incat sa ne asiguram ca ajunge in cea mai buna stare la destinatie. Desi ar fi mai ieftin si mai simplu sa apelam la companii de livrari, Parbriz Bmw F34 nu vrem sa ne asumam niciun risc.
Venim oriunde, Parbriz Bmw E30 oricand. Chiar daca nu esti acasa, Parbriz Bmw Seria 3 E21 putem veni si te ajutam cu montarea geamului. In felul acesta poti economisi bani si timp, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe pierdute in mod normal atunci cand Parbriz Bmw E93 decizi sa mergi intr-un service auto;
Geamurile pe care le comercializam inglobeaza toate tehnologiile moderne, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 in asa fle incat sa iti ofere confortul de care ai nevoie. Majoritatea masinilor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 moderne sunt echipate cu geamuri ce au senzori de ploaie, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 filtre UV sau tehnologii care ajuta la dezaburire. Comercializand Parbriz Bmw Seria 3 E36 doar geamuri produse de branduri mari, ne asiguram ca toate aceste dotari sunt incluse.
Cand Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 au aparut geamurile auto?
Desi pare greu de crezut, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 primele automobile nu aveau geamuri. Pana in 1904, Parbriz Bmw F31 soferii si pasagerii nu erau protejati de geamuri. In cel mai bun caz, Parbriz Bmw Seria 3 E90 acestia purtau o casca de protectie sau ochelari care sa tina la distanta praful sau eventualele pietre.
In 1904 a aparut ideea unor Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 geamuri de protectie montat in partea frontala a vehiculului. Parbrizul a fost o inovatie extrem de importanta, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 deoarece oferea un urias plus de confort. Din pacate, Parbriz Bmw Seria 3 E90 parbrizele din prima parte a secolului trecut nu erau tocmai sigure. Realizate din sticla normala, Parbriz Bmw F80 acestea riscau sa se sparga la orice tip de soc sii reprezentau un urias pericol pentru pasageri. Nu de putine ori, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible cioburile parbrizelor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 au ranit conducatorii auto. Pe langa faptul ca era periculos, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 acest Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 era si extrem de scump, Parbriz Bmw Seria 3 E46 ceea ce il facea destul de rar pe strazi.
Popularitatea din ce in ce mai mare a geamurilor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 a dus la ieftinirea acestora. Astfel, Parbriz Bmw Seria 3 E90 in 1930 aproape toate autovehiculele aveau parbrize si multe dintrer ele au inceput sa aiba si geamuri laterale, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo lunete si sa fie acoperite. Confortul a crescut in mod considerabil iar producatorii au inceput sa fie preocupati de siguranta pasagerilor. Astfel, Parbriz Bmw Seria 3 E30 in 1927 a aparut primul geam care nu mai producea cioburi periculoase in momentul in care se spargeam. 7 ani mai tarziu, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 in 1934, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 geamul curbat a inceput sa fie din ce in ce mai popular iar din 1960 standardele de siguranta au inceput sa fie din ce in ce mai numeroase si mai interesante.
Astazi, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 toate geamurile auto sunt foarte rezistente in fata socurilor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 iar ideea de a se sparge in cioburi periculoase este inexistenta. Parbrizele sunt laminate si sunt formate din Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 straturi, Parbriz Bmw Seria 3 F80 in asa fel incat sa nu se sparga, Parbriz Bmw Seria 3 F30 in timp ce geamurile laterale sunt prelucrate termic, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 in asa fel incat atunci cand Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 se sparg sa produca mii de cioburi micute, Parbriz Bmw E90 necontondente , care sa nu reprezinte niciun pericol pentru oameni.
Poti preveni uzura geamurilor?
Cel mai adesea nu. Este imposibil sa prevezi o ploaie cu grindina sau sa te feresti de pietrele aruncate de alte vehicule pe drum. Evident, Parbriz Bmw E30 poti incerca sa iti parchezi masina in locuri in care nu exista riscul sa cada crengi, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 poti evita drumurile pietruite sau poti sa iti cumperi un garaj.
De asemenea, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 poti incerca sa eviti slabirea geamurilor:
Curata-le frecvent de praf;
Nu tranti usile atunci cand Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 le inchizi;
Ridica stergatoarele atunci cand Parbriz Bmw E46 ninge;
Foloseste intotdeauna stergatoare de foarte buna calitate.
Daca ai o problema cu parbrizul si trebuie sa fie inlocuit, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 poti sta linistit. Nu este nici pe departe o problema atat de grava precum ti-ai inchipui ca este ci se rezolva intr-un timp scurt. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la noi.
Orice automobil trebuie sa iti poata oferi siguranta, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe manevrabilitate si confort. Parbrizul are un rol extrem de important in toate aceste cerinte, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 deoarece reuseste sa ii protejeze pe pasageri de vant, Parbriz Bmw F80 ploaie, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 diverse pericole de pe drum ( crengi, Parbriz Bmw Seria 3 E36 grindina, Parbriz Bmw Seria 3 F80 pietricele, Parbriz Bmw Seria 3 Compact etc) si temperaturi extreme.
Parbrizul poate fi considerat una dintre cele mai mari inovatii auto de la aparitia vehiculelor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 pana astazi, Parbriz Bmw Seria 3 E30 deoarece a schimbat complet modul in care sunt construite si exploatate masinile.
Parbrizul, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 o istorie bogata, Parbriz Bmw E91 presarata cu foarte multe momente importante
Ideea unui Parbriz Bmw Seria 3 a aparut la inceputul secolului XX. Pana atunci, Parbriz Bmw F31 putinele automobile care circulau pe strazi nu aveau niciun fel de protectie implementata, Parbriz Bmw F30 soferii fiind nevoiti sa poarte casti si sa se fereasca de eventualele obstacole. Este adevarat ca nici viteza pe care o atingeau masinile din trecut nu era atat de mare precum cea pe care o pot atinge masinile de astazi.
Primele parbrize au fost realizate din sticla simpla. Desi erau eficiente impotriva vantului si a intemperiilor, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 acestea prezentau un pericol serios in momentul in care masina suferea un accident. Practic, Parbriz Bmw E90 orice soc fizic spargea parbrizul, iar cioburile ajungeau sa fie un real pericol pentru oameni.
Din fericire, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 timpul a dat nastere unor Parbriz Bmw Seria 3 E30 tehnologii din ce in ce mai eficiente. Senzori moderni, Parbriz Bmw E46 parbrizele tratate la temperaturi inalte pentru a se sparge in cioburi mici, Parbriz Bmw E93 necontondente sau parbrizele realizate din mai multe straturi de geam si folii de plastic intre ele, Parbriz Bmw F34 toate au dus la obtinerea unei doze din ce in ce mai mare de confort si de siguranta.
Un Parbriz Bmw E21 modern, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 realizat din sticla securizata, Parbriz Bmw E36 nu va fi periculos pentru pasageri, Parbriz Bmw Seria 3 E90 ba chiar va putea declansa airbag-urile, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 stergatoarele de ploaie sau luminile auto atunci cand Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 este nevoie de ele. Sticla securizata poate rezista la zgomote, Parbriz Bmw E91 la temperaturi extreme, Parbriz Bmw Seria 3 la emisii UV si la o multime de alte pericole.
Care sunt tehnologiile inglobate in parbrizele moderne?
Izolare fonica cu ajutorul careia zgomotele de pe drum nu mai sunt resimtite de pasageri;
Filtrarea emisiilor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe UV, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 in asa fel incat acestea sa nu reprezinte niciun pericol;
Senzori care pornesc automat stergatoarele, Parbriz Bmw F30 atunci cand Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 este nevoie de ele, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe care pornesc incalzirea pentru a putea dezgheta geamul pe timp de iarna, Parbriz Bmw E92 etc;
camere de supraveghere care ajuta in momentul parcarii.
Pe masura ce trece timpul, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 tehnologiile moderne sunt din ce in ce mai prezente in parbrize, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 ceea ce este un mare avantaj, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 insa poate fi si un dezavantaj financiar in momentul in care parbrizul se crapa. Din pacate, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 drumurile proaste, Parbriz Bmw E46 pietrele, Parbriz Bmw Seria 3 Compact crengile, Parbriz Bmw Seria 3 E46 grindina si diversi alti factori pot duce la aparitia crapaturilor Parbriz Bmw E93 in Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46. Chiar daca un Parbriz Bmw E30 crapat nu este periculos, Parbriz Bmw Seria 3 E46 acesta genereaza disconfort si trebuie sa fie inlocuit. Marea problema este costul. Un Parbriz Bmw F30 cu toate tehnologiile inglobate poate sa aiba un cost considerabil.
Trocmai de aceea, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 am ales sa dezvoltam un magazin de parbrize prin care sa livram produse de cea mai buna calitate, la preturi optime.
Cele mai bune parbrize de pe piata si cele mai atractive preturi pe parbrize-ieftine.ro
Suntem o echipa de profesionisti care de-a lungul timpului au montat mii de parbrize. De-a lungul timpului, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 am dezvoltat o relatie stransa cu cei mai importanti producatori ( NordGlass, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 Starglass, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe XYG, Parbriz Bmw E92 Benson, Etc ) si am reusit sa acoperim o buna parte dintre cerintele clientilor Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 nostri.
Oferim o gama variata de parbrize, Parbriz Bmw F80 pentru orice tip de masina. Printre avantajele pe care le oferim prin serviciul nostru se numara si urmatoarele:
Optimizam foarte bine preturile, Parbriz Bmw E90 in asa fel incat sa ne asiguram ca avem cele mai mici preturi de pe piata;
Livram parbrizul acolo unde este masina. Daca esti in Bucuresti, Parbriz Bmw Seria 3 E46 Ilfov sau imprejurimi, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 iti livram parbrizul pana la tine acasa. Ne ocupam personal de livrare, Parbriz Bmw Seria 3 Touring in asa fel incat sa ne asiguram ca parbrizul ajunge la destinatie in deplina stare;
Montam parbrizul cu cea mai mare atentie. Asiguram serviciul de montaj cu ajutorul echipei de profesionisti care a acumulat o experienta vasta de-a lungul timpului;
Oferim garantie pentru fiecare lucrare pe care o facem.
Iti poti proteja parbrizul impotriva crapaturilor?
Din pacate, Parbriz Bmw E21 de cele mai multe ori crapaturile apar din cauze ce nu pot fi controlate. O creanga cazuta pe Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46, Parbriz Bmw Seria 3 grindina, Parbriz Bmw Seria 3 E21 o piatra sarita pe drum sau o groapa care sa genereze vibratii puternice pot duce la inevitabila problema.
Din fericire, Parbriz Bmw Seria 3 Compact poti lua anumite decizii care sa scada riscul de aparitie a crapaturilor Parbriz Bmw Seria 3 E21 :
1. Schimba stergatoarele frecvent, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 in asa fel incat sa nu se toceasca. De foarte multe ori, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 stergatoarele tocite ajung sa zgarie parbrizul;
2. Curata geamul de praf. Praful este si el un factor Parbriz Bmw E21 important care duce la slabirea parbrizului;
Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo. Evita trantirea usilor. Daca trantesti usile generezi vibratii care slabesc sticla si o fac mult mai vulnerabila in fata socurilor;
4. Parcheaza masina in locuri in care nu exista riscul sa cada crengi, Parbriz Bmw E30 tencuiala sau pietre si in locuri in care riscul de accidente este minim;
5. Pe timp de iarna incearca sa ridici stergatoarele, Parbriz Bmw F30 in asa fel incat sa nu inghete si sa se lipeasca pe Parbriz Bmw Seria 3 E46.
Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 achitizionezi un Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34?
Achizitia unui Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo trebuie sa tina cont de cateva elemente. In primul rand, Parbriz Bmw Seria 3 F30 asigura-te ca este produs de un producator Parbriz Bmw E90 mare. De asemenea, Parbriz Bmw Seria 3 F30 asigura-te ca este echipat cu toti senzorii ( de lumina, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 de ploaie, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible filtru de polarizare, Parbriz Bmw E90 etc), Parbriz Bmw E93 cu elemente pentru etansarea si fixarea sticlei si cu fereastra pentru VIN.
Nu in ultimul rand, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 asigura-te ca parbrizul este montat corect, Parbriz Bmw E93 deoarece un Parbriz Bmw Seria 3 Touring oricat de bun, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 daca nu este montat corect prezinta riscuri mult mai mari de a se sparge.
Compania Parbriz Bmw E30, Parbriz Bmw E93 una dintre cele mai de succes companii auto din lume, Parbriz Bmw Seria 3 F30 implineste, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 luni, Parbriz Bmw E46 o suta de ani de existenta. Intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, Parbriz Bmw E30 Group Romania prezinta punctele cheie din istoria fructuoasa a constructorului german, Parbriz Bmw Seria 3 dupa cum urmeaza: Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Bayerische Flugzeugwerke AG este infiintata ca succesoare a companiei constructorului de avioane Gustav-Otto-Flugmaschinenfabrik cu sediul social in Lerchenauer Strabe din Munchen. Gustav Otto era fiul Nicolaus August Otto, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 cel care a creat motorul in patru timp. In 1922, Parbriz Bmw F34 constructia de motoare, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 numele si logo-ul marcii Bayerische Motoren Werke AG sunt transferate catre aceasta companie. De aceea, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 data de 7 martie 1916 este considerata ca fiind data de infiintare a noului "Parbriz Bmw F31 AG". Constructorul de motoare aero Rapp-Motorenwerke GmbH, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 fondat in 1913, Parbriz Bmw F34 este inregistrat la Registrul Comertului cu numele de Bayerische Motoren Werke GmbH si, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 curand Parbriz Bmw F80 dupa aceea, Parbriz Bmw F80 noi facilitati de productie sunt construite in Moosacher Strabe din Munchen. Logo-ul rotund al marcii, Parbriz Bmw Seria 3 Touring cu literele Parbriz Bmw Seria 3 E90 si elicea stilizata in culorile nationale ale Bavariei - albastru si alb -, Parbriz Bmw Seria 3 E21 este inregistrata cu numarul 221388 in Registrul de Marci Inregistrate al Oficiului Imperial pentru Patente. La finalul anilor Parbriz Bmw E92 '20, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 acest design apare pentru prima data in reclame ca o elice rotativa stilizata, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 care de atunci a reprezentat baza interpretarii logo-ului. Pilotul de teste Franz Zeno Diemer a atins o altitudine de 9760 de metri cu avionul sau produs de Deutsche Flugzeugwerke si propulsat de motorul Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 IV, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 cu sase cilindri dispusi in linie, Parbriz Bmw F34 stabilind astfel un nou record mondial de altitudine. Cateva luni mai tarziu, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 pe 13 septembrie 1919, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 Diemer stabile un record mondial de altitudine pentru un avion de pasageri de 6750 de metri, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe cu un Junkers F.13 propulsat de aceasta data de un Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 IIIa. Bayerische Flugzeugwerke AG preia numele companiei de Bayerische Motoren Werke, Parbriz Bmw E36 logo-ul marcii si constructia motoarelor Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 de la proprietarul de atunci, Parbriz Bmw Seria 3 F30 Knorr-Bremse AG. La Salonul Auto de la Berlin este prezentata Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 R 32: Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 prima motocicleta produsa sub marca, Parbriz Bmw Seria 3 F80 dezvoltata sub conducerea lui Max Friz, Parbriz Bmw F34 propulsata de un motor Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 Boxer cu doi cilindri, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible dispusi orizontal in opozitie, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 in patru timpi. Friz era acelasi inginer care crease motoarele de aviatie Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 IIIa si Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 IV. Inginerul si pilotul de curse Rudolf Schleicher obtine cel mai bun timp, Parbriz Bmw Seria 3 E46 cu un model Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 R 32, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 in cursa de coasta pe abruptul versant Mittenwalder Gsteig - si aduce prima victorie pentru Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 in istoria motorsportului. Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 preia constructorul auto Fahrzeugfabrik Eisenach din Turingia, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 unde micutul automobil Dixi Parbriz Bmw Seria 3 Coupe/15 PS era produs ca versiune sub licenta a britanicului Austin Seven. Aceasta transforma companie in constructor Parbriz Bmw Seria 3 E46 de automobile. Primul Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Parbriz Bmw Seria 3 E30/15 PS paraseste linia de asamblare din cladirea de productie inchiriata de constructorul de caroserii Ambi-Budd pe vechiul aerodrom Berlin-Johannisthal. "Rail Zeppelin", Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 propulsat de motorul aero Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 VI cu 12 cilindri si construit de designerul de cai ferate Franz Kruckenberg, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible atingeo viteza de 230 km/h si astfel stabileste un nou record mondial de viteza pentru vehicule feroviare. Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 termina acordul de licenta cu Austin - curand Parbriz Bmw E92 prezinta primul design auto al companiei, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 realizat intern: Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91/20 PS, Parbriz Bmw F34 cu un nou motor Parbriz Bmw Seria 3 E21 cu patru cilindri si caroserie cu doua usi, Parbriz Bmw E90 realizata integral din otel. Pilotul Wolfgang von Gronau decoleaza cu hidroavionul Dornier "Wal" (balena), Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 propulsat de doua motoare Parbriz Bmw Seria 3 E30 VIIa cu 12 cilindri, Parbriz Bmw E92 de 600 CP, Parbriz Bmw E46 pentru a realiza prima circumnavigatie a lumii, Parbriz Bmw F80 in care a parcurs o distanta de 44.800 de kilometri. Parbriz Bmw E92 303 este prezentat la Salonul International Auto de la Berlin ca primul automobil al marcii ce dispune de motor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 cu sase cilindri, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 dar si primul model ce avea grila radiatorului dubla, Parbriz Bmw E93 in forma de "rinichi", Parbriz Bmw E91 un element care va deveni emblematic pentru designul marcii. Constructia de motoare aero este cedata unei companii dedicate, Parbriz Bmw Seria 3 E36 cu efect retroactiv de la 1 ianuarie 1934, Parbriz Bmw F30 si devine Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Flugmotorenbau GmbH. Parbriz Bmw E36 326 este prezentat la Salonul International Auto de la Berlin ca model nou de clasa medie, Parbriz Bmw F30 propulsat de motor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 cu sase cilindri dispusi in linie, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe conceput cu sasiu-cadru, Parbriz Bmw E46 caroserie cu linii aerodinamice si sistem hidraulic de franare. Masina sport Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 328 cu motor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible de 2,0 litri este prezentata publicului in premiera la cursa Eifel de la Nurburgring - Ernst Jakob Henne obtine imediat o victorie clara, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 de la start pana la sosire, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe pilotand Parbriz Bmw F80 noul model. Pilotul oficial Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 Ernst Henne porneste in ultimul din numeroasele proiecte de stabilire de record mondial si obtine o viteza-record de 279,503 km/h cu o motocicleta Parbriz Bmw Seria 3 E36 cu carena integrala si supraalimentare - un record ce va fi doborat abia peste 14 ani. Pilotul roman Petre Cristea se impune cu un Parbriz Bmw E36 328 modificat de el in celebra cursa Eifelrennen din Nurburgring, Parbriz Bmw E46 in fata echipei de uzina a marcii. A fost una din multele din multele performante internationale pe care Cristea le-a obtinut alaturi de Parbriz Bmw F30 328, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 dar si una din numeroasele victorii majore pe care acest model le-a obtinut. Soldatii din Armata 7 a SUA au ajuns la asa-numita uzina-umbra si tabara din Allach, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 in apropiere de Munchen. Din decembrie 1939, Parbriz Bmw E92 prizonierii de razboi, Parbriz Bmw Seria 3 Touring condamnatii, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 forta de munca silita si detinutii lagarelor Parbriz Bmw E46 de concentrare au fost utilizati acolo si in alte locatii pentru a produce motoare aero. Productia de motociclete a fost reluata la Munchen. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 R 24, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 model propulsat de un motor Parbriz Bmw Seria 3 Compact cu un singur cilindru, Parbriz Bmw Seria 3 E90 este produs aici ca primul vehicul al Parbriz Bmw Seria 3 AG din era postbelica. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible 502, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 prezentat la Salonul Auto de la Geneva, Parbriz Bmw E91 este propulsat de un motor Parbriz Bmw E30 cu opt cilindri, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 primul motor Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 V8 din aliaj din lume ce a fost montat pe un automobil de serie. Parbriz Bmw F34 cumpara licenta de productia a unui micromasini cu doua locuri, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo cu usa dispusa in fata, Parbriz Bmw Seria 3 F30 de la constructorul italian Iso. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Isetta are o multime de detalii rafinate, Parbriz Bmw Seria 3 F30 este propulsat de motoare Parbriz Bmw Seria 3 Touring pentru motociclete si este comercializat ca "Motocoupe", Parbriz Bmw F31 cel mai bine vandut model al marcii in anii '50. O noua serie de modele este prezentata la Salonul Auto de la Bruxelles, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 R 50 si Parbriz Bmw F31 R 69, Parbriz Bmw Seria 3 E46 motociclete cu suspensie cu brat oscilant integral. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 a definit programul de motociclete Parbriz Bmw E30 pana in 1969. Parbriz Bmw Seria 3 E30 507 are prima aparitie publica la Salonul International Auto de la Frankfurt. Acest roadster a fost creat de designerul Albrecht Graf Goertz, Parbriz Bmw E36 cu un motor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 cu opt cilindri care dezvolta 150 CP, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 si a fost catalogat de presa ca "Dream from the Isar" (Visul de pe Isar). Consiliul de Administratie al Parbriz Bmw Seria 3 Coupe AG prezinta presei internationale noul Parbriz Bmw E92 700 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 cu ocazia lansarii. Acest automobil va pune bazele unei productii de automobile la scara larga care sa fie profitabila. Gard artificial49% La Adunarea Generala Anuala a Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 AG, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 un grup de actionari minoritari a impiedicat preluarea de catre Daimler-Benz AG. Actionarul majoritar Herbert Quandt decide sa creasca implicarea in companie si asigura astfel independenta Parbriz Bmw Seria 3 Touring. Adunarea Generala Anuala a Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 AG aproba planul de restructurare pentru realinierea companiei, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 iar acesta traseaza traiectoria pentru un viitor Parbriz Bmw Seria 3 E90 de succes. Parbriz Bmw F31 1500 are premiera mondiala la Salonul International Auto de la Frankfurt - inceputul "New Class", Parbriz Bmw E90 un succes deschizator Parbriz Bmw E36 de drumuri. Parbriz Bmw Seria 3 E30 AG isi vinde ultimele actiuni la Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Triebwerkbau GmbH catre MAN AG si pentru moment incheie implicarea sa in productia de motoare aero. Parbriz Bmw Seria 3 1600, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 model cu doua usi, Parbriz Bmw E93 este prezentat oaspetilor Parbriz Bmw Seria 3 in fata Operei de Stat a Bavariei cu ocazia sarbatoririi celei de-a 50-a aniversari a companiei. Parbriz Bmw Seria 3 E46 AG preia companie Hans Glas GmbH, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe care produce o serie de vehicule, Parbriz Bmw Seria 3 E36 inclusiv micromasina Goggomobil, Parbriz Bmw Seria 3 E90 numeroase alte modele si utilaje agricole, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 cu centrul de productie in Dingolfing. Noile modele Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo 2500 si Parbriz Bmw E30 2800, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 cu motoare cu sase cilindri, Parbriz Bmw F30 sunt prezentate la o receptie pentru presa la Tegernsee. Dupa o pauza de cativa ani, Parbriz Bmw Seria 3 E36 marca intra din nou in clasa de lux cu aceste automobile. Parbriz Bmw Seria 3 F30 AG inchei un nou an-record. Pentru prima data, Parbriz Bmw E30 de-a lungul unui an sunt produse peste 100.000 de automobile. Productia de motociclete la uzina principala Parbriz Bmw E91 din Munchen se incheie. Productia este relocata la uzina din Berlin, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 unde noua serie Parbriz Bmw Seria 3 Coupe /5 iese de pe linia de productie cu incepere din septembrie 1969. Parbriz Bmw Seria 3 E90 Motorsport GmbH este infiintata. Este responsabila pentru toate activitatile de motorsport si dezvoltarea masinilor Parbriz Bmw Seria 3 E46 de curse si a automobilelor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 sport omologate pentru utilizare pe sosea. Proiectul este o initiativa a lui Robert (Bob) Lutz, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 membru din Consiliul de Administratie Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 AG la acea vreme. Jochen Neerpasch este adus la conducerea noi createi comapnii. La Jocurile Olimpice de la Munchen, Parbriz Bmw E92 un Parbriz Bmw Seria 3 Convertible 1602 Elektro este utilizat ca automobil de deschidere pentru cursa de maraton. Acesta este primul automobil cu propulsie exclusiv electrica sub marca Parbriz Bmw F30. Cu primul Parbriz Bmw E36 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible 5 ca succesor al "New Class", Parbriz Bmw E21 lanseaza o noua nomenclatura pentru modele. Aceasta ofera Parbriz Bmw Seria 3 Compact o desemnare bine definita a modelelor, Parbriz Bmw Seria 3 E46 care este usor Parbriz Bmw F80 de retinut, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible iar principiul care sta la baza sistemului continua si in prezent. Prima cifra reprezinta Parbriz Bmw Seria 3 E30, Parbriz Bmw F34 iar urmatoarele doua cifre specifica modelul pe baza capacitatii motorului. Pe Stadionul Olimpic din Munchen, Parbriz Bmw F80 Consiliul de Administratie al Parbriz Bmw E91 AG prezinta Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36, Parbriz Bmw Seria 3 E30 care este lansat ca succesor Parbriz Bmw Seria 3 al modelului de succes Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Parbriz Bmw Seria 3 Convertible 02, Parbriz Bmw Seria 3 E46 cu o noua tehnologie si o noua denumire a modelului. Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46-urile noii Parbriz Bmw Seria 3 Compact Parbriz Bmw Seria 3 E36 6 sunt prezentate la Salonul International Auto de la Geneva. Parbriz Bmw Seria 3 F30 M1 este prezentat la Mondial de l'Automobile de la Paris. Acesta este un automobil sport cu motor Parbriz Bmw E46 central, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 care oferea 277 CP si era dezvoltat de Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Motorsport GmbH. Versiunea sa de curse a creat senzatie in curse, Parbriz Bmw F30 inclusiv Procar Series in sustinerea programului Formulei 1 in Europe, Parbriz Bmw F30 in 1979 si 1980, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 un proiect unic care a adus cei mai buni piloti din Formula 1 de la acea vreme intr-o competitie monomarca. Pilotul francez Hubert Auriol castiga Raliul Paris-Dakar cu un model Parbriz Bmw Seria 3 Convertible R 80 G/S si furnizeaza o noua dovada a fiabilitatii modelului Enduro ce fusese lansat cu un an inainte si care era propulsat de un motor Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Boxer flat-twin. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 prezinta prima serie de automobile din istoria companiei care erau propulsate de un motor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 diesel - Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 524td avea un motor Parbriz Bmw Seria 3 E21 turbodiesel cu sase cilindri dispusi in linie, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 care dezvolta 85 kW/115 CP. La Grand Parbriz Bmw E36 Prix-ul Africii de Sud, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe pilotul brazilian Nelson Piquet devine campion mondial de Formula 1, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo la comenzile unui monopost Brabham Parbriz Bmw E36 - la doar 630 de zile de la premiera Parbriz Bmw E36 in competitia de elita, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 fiind si primul campion cu o masina cu motor Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 turbo. Parbriz Bmw E36 prezinta primul model cu tractiune integrala la Salonul International Auto de Frankfurt, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 325i Allrad, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 dar si supersportivul Parbriz Bmw Seria 3 E30 M3. Parbriz Bmw E91 750i este prezentat la Salonul Auto de la Geneva, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 primul model cu motor Parbriz Bmw Seria 3 F30 cu 12 cilindri ce iese de pe o linie de productie din Germania dupa cel De-al Doilea Razboi Mondial. Roadsterul Parbriz Bmw Seria 3 E90 Z1, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 dezvoltat de Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Technik GmbH, Parbriz Bmw Seria 3 este prezentat la Salonul International Auto de la Frankfurt. Succesul de care se bucura acest model inovator Parbriz Bmw Seria 3 E90 determina lansarea lui in productie. Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 AG isi uneste fortele cu partenerul sau Rolls-Royce Plc pentru a pune bazele unei companii independente, Parbriz Bmw E36 Rolls-Royce GmbH, Parbriz Bmw Seria 3 F80 pentru dezvoltarea, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 constructia si vanzarea turbinelor Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 pentru avioane, Parbriz Bmw Seria 3 F80 iar acest joint-venture reorienteaza compania catre originile sale. In urma realinierii companiei, Parbriz Bmw F31 AG isi vinde actiunile la Rolls-Royce plc la finalul anului 1999. Parbriz Bmw E92 Motorsport GmbH, Parbriz Bmw E93 fondata in 1972, Parbriz Bmw Seria 3 F30 isi schimba numele in Parbriz Bmw E36 M GmbH Gesellschaft fur individuelle Automobile (Parbriz Bmw Seria 3 Convertible M GmbH: Pentru individualisti). Prin semnarea contractului de achizitie, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 AG preia British Rover Group, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe care include marcile Rover, Parbriz Bmw Seria 3 MG, Parbriz Bmw E46 MINI si Land Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Rover. Compania anunta continuarea marcii MINI, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 achizitionata prin cumpararea Rover Group, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo intr-un design independent. Parbriz Bmw Seria 3 E90 320d este primul automobil cu motor Parbriz Bmw E21 diesel care castiga cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Sub coordonarea echipei Schnitzer Motorsport, Parbriz Bmw F31 acestea era pilotat de Marc Duez, Parbriz Bmw F34 Andreas Bovensiepen, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 Christian Menzel si Hans-Joachim Stuck. Parbriz Bmw E90 prezinta conceptul de automobil al Sports Activity Vehicle la Salonul Auto de la Detroit. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 X5 combina sportivitatea specifica marcii cu versatilitatea unui model cu tractiune integrala - astfel, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 prin acest concept, Parbriz Bmw Seria 3 F30 este fondat un nou segment de piata. Parbriz Bmw Seria 3 E46 AG vinde Rover Group fara marcile MINI si Land Parbriz Bmw Seria 3 Touring E30 Rover catre Phoenix Venture Group, Parbriz Bmw Seria 3 F30 iar Ford Motor Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 Corporation preia, Parbriz Bmw E91 doua saptamani mai tarziu, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E30 Land Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Rover. Doar MINI ramane in cadrul Parbriz Bmw F30 Group. La cateva luni de la relansarea marcii, Parbriz Bmw E91 primul MINI din noua generatie iese de pe linia de asamblare a uzinei de productie din Oxford (Marea Britanie), Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 locul de origine al clasicului Mini. Debutul mondial al noului Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 7 la Salonul International Auto de la Frankfurt. In premiera la cea de-a patra generatie a sedanului de lux, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 introduce revolutionarul sistem de operare iDrive, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 cu display central si comanda printr-un controller special, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 tip joystick. Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Group incheie anul fiscal cu un nou record de vanzari. Pentru prima data, peste un milion de automobile ale marcilor Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo si MINI sunt vandute in decurs de un an. De la inceputul anului, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 marca Rolls-Royce a devenit oficial parte a Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 Group. Rolls-Royce Motor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Cars Limited prezinta primul model al noii ere la noul sediu social al companiei, Parbriz Bmw Seria 3 Touring in Goodwood: Rolls-Royce Phantom. Placerea de a conduce specifica marcii este experimentata pentru prima data in segmentul Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 prin Parbriz Bmw Seria 3 Coupe Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 1, Parbriz Bmw Seria 3 F80 prezentat la Mondial de l'Automobile de la Paris. Pentru prima data, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Group este listata in Dow Jones Sustainability Index ca fiind lider in industria auto in ceea ce priveste dezvoltarea durabila. Cand Parbriz Bmw Seria 3 E36 productia este lansata pentru noua generatie de modele MINI, Parbriz Bmw F30 triunghiul de productie MINI din Marea Britanie incepe sa functioneze oficial cu locatiile din Swindon, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 Hams Hall si Oxford. MINI E este prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta este un automobil de clasa mica, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 cu propulsie integral electrica, Parbriz Bmw F30 pentru teste de teren in rutina traficului cotidian. Este un produs al "project i", Parbriz Bmw Seria 3 E46 creat de Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Group pentru dezvoltarea unor Parbriz Bmw E36 solutii de mobilitate sustenabila. Noul sub-brand Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 i este prezentat la Parbriz Bmw E92 Welt. Inovatiile dezvoltate de companie pentru sub-brand Parbriz Bmw E91 includ automobile cu propulsie electrica si servicii inovatoare de mobilitate. Echipa privata X-raid din Germania duce MINI ALL4 Racing spre victorie in Raliul Dakar. Masina a fost conceputa pe baza MINI Countryman si a fost dezvoltata special pentru raliurile de anduranta. Productia Parbriz Bmw Seria 3 F30 i3 incepe la uzina Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 din Leipzig. Aceasta permite Parbriz Bmw Seria 3 F30 Group sa lanseze primul automobil electric din segmentul premium. Masina a fost conceputa inca de la inceput pentru acest tip de propulsie. Primele unitati ale automobilului sport hybrid plug-in Parbriz Bmw Seria 3 E30 i8 sunt livrate clientilor Parbriz Bmw E36 intr-o ceremonie la Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Welt din Munchen. Modelul vine cu multe premiere mondiale absolute, Parbriz Bmw E91 printre altele este si primul model din lume cu faruri Laser. Noul Parbriz Bmw E36 Parbriz Bmw Seria 3 E30 7 este prezentat la Parbriz Bmw E92 Welt. A sasea generatie a sedanului de lux ofera inovatii unice, Parbriz Bmw Seria 3 E36 inclusiv structura a caroseriei cu carbon core, Parbriz Bmw F31 control Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 prin gesturi si parcare de la distanta. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible primeste Premiul "Momentum of Change" din partea Organizatiei Natiunilor Parbriz Bmw Seria 3 Touring Unite, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 la Conferinta pentru Mediu a Natiunilor Parbriz Bmw Seria 3 Touring Unite de la Paris, Parbriz Bmw F30 pentru angajamentul de extindere a infrastructurii publice de incarcare. Acesta este apogeul unei serii unice de titluri nationale si internationale din domeniul auto, Parbriz Bmw E21 inclusiv "Grunes Lenkrad" (Volanul Verde) pentru Parbriz Bmw E36 i3 si "World Green Car Award" primit consecutiv de Parbriz Bmw E92 i3 si Parbriz Bmw E91 i8. Aceste premii au fost deja acordate marcii Parbriz Bmw E91 i si automobilelor Parbriz Bmw Seria 3 Touring sale in timpul fazei de lansare pe piata. A 100-a aniversare a companiei este sarbatorita printr-un eveniment de gala in sala multifunctionala Olympiahalle din Munchen. In urma cu 60 de ani in data de 22 septembrie, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo la editia din 1955 a Salonului Auto de la Frankfurt, Parbriz Bmw Seria 3 F30 atentia publicului prezent la standul producatorului german Parbriz Bmw Seria 3 E36 a fost acaparata de lansarea modelului 507, Parbriz Bmw E90 un roadster sport cu doua locuri propulsat de un motor Parbriz Bmw Seria 3 Touring V8 de Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46.2L si care beneficia de un design atractiv, Parbriz Bmw F30 gratios si zvelt avand Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 un extraordinar appeal pentru exigentii clienti interesati de automobilele sport de prestigiu. Max Hoffman, Parbriz Bmw Seria 3 E46 celebrul importator Parbriz Bmw E92 de automobile de lux din Statele Unite în anii ’50 si ’60 (singurul importator Parbriz Bmw F30 american Parbriz Bmw Seria 3 E90 pâna în 1975), Parbriz Bmw Seria 3 E30 este tatal prezumtiv al Parbriz Bmw Seria 3 Convertible-ului 507, Parbriz Bmw E36 acesta avand Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 un rol decisiv în succesul comercial al Mercedes-ului 300 SL Gullwing, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Porsche-ului 356 Speedster si Alfa Romeo Giulietta Spider pe piata americana. Aceste trei modele fiind dezvoltate dupa o idee a acestuia, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 acesta cunoscand Parbriz Bmw E46 forte bine potentialul pietei americane pentru automobilele ale constructorilor Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 de prestigiu europeni. În prima jumatate a anilor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 ’50, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Max Hoffman a sugerat constructorului bavarez Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo ideea de a produce un model sport roadster cu doua locuri mai accesibil decât Mercedes-ul 300 SL, Parbriz Bmw Seria 3 pentru opulentii clienti americani care in acea perioada erau atrasi de modelele roadster ale producatorilor Parbriz Bmw F34 britanici dar care erau mai putin performante fata de pretentiile acestora. Conducerea Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 a acceptat propunerea venita din partea lui Max Hoffman cu toate ca la începutul anilor Parbriz Bmw E92 ’50, Parbriz Bmw Seria 3 E30 constructorul german inca suferea dupa consecintele razboiului si era nevoit sa creasca productia modelelor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe mai accesibile. Inca de la inceputul demararii proiectului viitorului model sport, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 scopul a fost de a obtine rezultate maxime cu efort minim si prin urmare, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 singura solutie a fost folosirea componentelor Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 deja disponibile de la modelele din gama Parbriz Bmw E30 aflate in productie. Responsabil pentru proiectarea partii mecanice si caroserie a fost numit Fritz Friedler iar pentru design Ernst Loof. Pentru conceptia sasiului nu au existat probleme acesta fiind conceput pe baza sasiului scurtat al modelului Parbriz Bmw Seria 3 E36 503 iar ca propulsor Parbriz Bmw Seria 3 Coupe a fost ales un V8 de Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo.2 L care echipa acelasi model. Problemele majore au fost cu propunerile conceptului de stil creat de Loof, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe propuneri pe care Max Hoffman le-a respins, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E36 acesta considerandu-le cam invechite pentru pretentiile pietei americane. In 1953, la propunerea aceluiasi Max Hoffman a fost contactat si propus de Parbriz Bmw E90 pentru realizarea design-ului viitorului model sport roadster – Albrecht von Goertz (autor Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 si al disign-ului modelului 503), Parbriz Bmw Seria 3 Coupe un german emigrat în Statele Unite, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E46 pasionat de design-ul auto si care a fondat in 1952 propriul studiou de proiectare Goertz Industrial Design Inc. Intr-un timp de circa 18 luni, Parbriz Bmw E36 considerat record pentru acea perioada, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Albrecht von Goertz a finalizat design-ul modelului pentru productia de serie. Goertz a realizat un roadster cu o linie joasa, Parbriz Bmw E90 dinamica si atractiva fiind caracterizata de o parte frontala lunga, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E36 un habitaclu impins catre partea din spate si o parte posterioara foarte compacta si rotunjita. Coeficientul aerodinamic (CX) era si el considerat foarte bun pentru acea perioada avand Parbriz Bmw F31 o valoare de 0.37. Pentru a oferi mai multa protectie pasagerilor Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 in timpul sezonului rece a fost propus optional ca accesoriu si un acoperis de tip hard-top rigid. Noul model sport roadster a fost denumit 507 si prezentat in premiera pentru presa la Hotel Waldorf Astoria din New York în vara anului 1955. Lansarea oficiala a avut loc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna aceluiasi an in timp ce productia modelului a demarat în noiembrie de 1956. Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46-ul 507 beneficia de o caroserie realizata din aluminiu care era montata pe un sasiu tubular. Motorul care echipa roadster-ul bavarez era realizat din aluminiu si „imprumutat" de la modelul 503 avand 8 cilindri in V, cilindreea de 3168 cmc si care dezvolta in acest caz 150 CP la 5000 rpm. Distributia era cu un ax cu came laterale si doua supape pe cilindru in timp ce alimentarea era asigurata de doua carburatoare dublu corp Zenith. Acest motor asigura performante excelente pentru acea perioada: viteza maxima 201 km/h iar acceleratia 0-100 km/h era posibila in 11 secunde. Transmisia se realiza pe rotile din spate fiind asociata unei cutii de viteze manuale cu 4 trepte sincronizate. Suspensia era prevazuta cu bare de torsiune longitudinale si amortizoare telescopice, puntea fata era de tipul cu brate duble si bara stabilizatoare iar puntea spate cu axa rigida si bare tip Panhard. Sistemul de franare era servoasistat optional fiind prevazut cu tamburi iar directia era de tipul cu surub si rpla. Dimensiunile caroseriei erau Lxlxh: 4.380 x 1.650 x 1300 m, ampatament 2.480 m iar greutatea 1.330 kg. Departe de dimensiunile globale din zilele noastre, la mijlocul anilor ’50, Parbriz Bmw Seria 3 era înca o companie mica cu o productie de tip manufacturier, drept dovada, caroseriile modelului sport 507 erau realizate în întregime manual utilizand folii din aluminiu. Desi Hoffman a estimat initial un pret tinta de 5000 de dolari si o productie de 5.000 de unitati pe an, la debutul comercializarii, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 a stabilit un pret final de circa 10.500 de dolari, o suma enorma pentru acea perioada, justificata de costurile ridicate de productie pentru a asigura o calitate si robustete ridicate. In acest pret erau oferite ca dotari standard: volanul reglabil, tapiteria din piele si radio-ul. A fost o alegere neinspirata pentru Parbriz Bmw Seria 3 E90, pentru ca datorita pretului foarte ridicat, modelul 507 nu a reusit sa atraga acei clienti potentiali, cu toate ca roadsterul bavarez dispunea de: un design atractiv, performante excelente, finisare de top si manevrabilitate exceptionala. Pentru publicitate nu a fost suficient nici clientii VIP de calibru din acea perioada precum: Elvis Presley care cumparat exemplarul cu sasiul nr.70079 – un fost exemplar de drive-test, Ursula Andress, Georg Friedrich Meier sau pilotii Hans Stuck si John Surtees, acesta din urma avand inca exemplarul achizitionat de nou in colectia sa. In 1957, Parbriz Bmw F31-ul 507 a beneficiat de unele imbunatatiri de detaliu la exterior, o plansa de bord usor redesenata si mai mult spatiu pentru bagaje in spatele scaunelor. In acelasi timp, sistemul de franare a fost prevazut cu discuri in fata, puterea motorului a fost majorata la 160 CP iar optional de un raport final de transmisie de Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46.42:1 ce permitea o viteza maxima de 220 km/h si o acceleratie 0-100 km/h in 9.5 sec. Vânduta, potrivit unor surse, in pierdere, productia de Parbriz Bmw Seria 3 E46 507 a fost oprita dupa doar 252 de exemplare plus inca doua prototipuri, produse pâna la sfârsitul anului 1959. În schimb ceea ce ar fi trebuit sa fie un model de succes pentru constructorul german s-a dovedit a fi un rau incalculabil pentru companie, pe punctul de a o împinge la un pas de faliment.Timpul, maturizarea si pasiunea pentru automobile istorice, în mod ironic, au transformat complet astazi rolul modelului 507, facându-l unul dintre cele mai valoroase si foarte bine cotate modele de serie din întreaga istorie Parbriz Bmw Seria 3 E90. Parbriz Bmw Seria 3 Convertible a scos pe piata mai multe modele Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 Z8, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 F22, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 E38, Parbriz Bmw Seria 3 E30 F03, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F45, Parbriz Bmw E90 F23, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E89, Parbriz Bmw F30 F13, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Seria1, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 G12, Parbriz Bmw Seria 3 Touring Seria6, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E81, Parbriz Bmw E90 E88, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Z4, Parbriz Bmw E91 Z3, Parbriz Bmw E30 E64, Parbriz Bmw Seria 3 E46 Seria5, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible F15, Parbriz Bmw E36 L12, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F83, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 E83, Parbriz Bmw E36 G11, Parbriz Bmw Seria 3 E30 F32, Parbriz Bmw Seria 3 E90 G32, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe F86, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Seria2, Parbriz Bmw E30 Parbriz Bmw Seria 3 F80, Parbriz Bmw Seria 3 E90 F21, Parbriz Bmw E30 E65, Parbriz Bmw Seria 3 Parbriz Bmw F31, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe F82, Parbriz Bmw Seria 3 E30 F04, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw E36, Parbriz Bmw Seria 3 E36 L15, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo G31, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 E82, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Seria7, Parbriz Bmw E36 E60, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 E72, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 G30, Parbriz Bmw E92 Parbriz Bmw E90, Parbriz Bmw Seria 3 Compact F10, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 E70, Parbriz Bmw E92 Seria4, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E52, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 L01, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 F11, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 E53, Parbriz Bmw Seria 3 E39, Parbriz Bmw Seria 3 Compact F06, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 X1, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 F07, Parbriz Bmw Seria 3 F30 X5, Parbriz Bmw E90 E71, Parbriz Bmw E91 E61, Parbriz Bmw E91 E63, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 E66, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 X2, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E87, Parbriz Bmw Seria 3 E90 F87, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 F01, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible F36, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 X4, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E85, Parbriz Bmw E91 E84, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw F30, Parbriz Bmw Seria 3 E30 E86, Parbriz Bmw E36 F46, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 F39, Parbriz Bmw Seria 3 Compact F12, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F33, Parbriz Bmw E92 G01, Parbriz Bmw Seria 3 F30 X3, Parbriz Bmw Seria 3 E46 F20, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw E91, Parbriz Bmw Seria 3 Touring I8, Parbriz Bmw E92 Seria3, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 I3, Parbriz Bmw F30 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93, Parbriz Bmw Seria 3 E90 X6, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible F90, Parbriz Bmw Seria 3 Compact F16, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 F85, Parbriz Bmw F31 F25, Parbriz Bmw E92 F02, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E67, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw E92, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 F48, Parbriz Bmw Seria 3 Touring F26 din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021. Avem in stoc Parbriz Bmw Seria 3 E46 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Z8, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 F22, Parbriz Bmw F30 Parbriz Bmw E30 E38, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 F03, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw F34 F45, Parbriz Bmw Seria 3 Touring Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 F23, Parbriz Bmw F34, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E89, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 Parbriz Bmw F31 F13, Parbriz Bmw Seria 3 E90 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe Seria1, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw E91 G12, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F34 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 Seria6, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 E81, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw E90 E88, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Z4, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw Seria 3 E30 Z3, Parbriz Bmw E21 Parbriz Bmw Seria 3 E36 E64, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Parbriz Bmw Seria 3 Seria5, Parbriz Bmw F31 Parbriz Bmw E36 F15, Parbriz Bmw E21 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo L12, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw Seria 3 F83, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw E90 E83, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo G11, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 F32, Parbriz Bmw Seria 3 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 G32, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Coupe F86, Parbriz Bmw E21 Parbriz Bmw E30 Seria2, Parbriz Bmw Seria 3 F30 Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 Parbriz Bmw F80, Parbriz Bmw Seria 3 E46 Parbriz Bmw Seria 3 E36 F21, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 E65, Parbriz Bmw F31, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F82, Parbriz Bmw Seria 3 Compact Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F04, Parbriz Bmw E36, Parbriz Bmw Seria 3 E90 Parbriz Bmw Seria 3 F30 L15, Parbriz Bmw E36 Parbriz Bmw Seria 3 Compact G31, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 E82, Parbriz Bmw F31 Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Seria7, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw E91 E60, Parbriz Bmw E91 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E72, Parbriz Bmw E91 Parbriz Bmw E90 G30, Parbriz Bmw E90, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F10, Parbriz Bmw E21 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw Seria 3 E46, Parbriz Bmw Seria 3 E90 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E70, Parbriz Bmw Seria 3 E46 Parbriz Bmw Seria 3 Compact Seria4, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E52, Parbriz Bmw E91 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo L01, Parbriz Bmw Seria 3 Touring Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 F11, Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 E53, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E39, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 F06, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 X1, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe Parbriz Bmw Seria 3 E90 F07, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 X5, Parbriz Bmw Seria 3 E36 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo E71, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E61, Parbriz Bmw E90 Parbriz Bmw Seria 3 E90 E63, Parbriz Bmw E92 Parbriz Bmw E90 E66, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible X2, Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 E87, Parbriz Bmw E91 Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 F87, Parbriz Bmw E90 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F01, Parbriz Bmw F30 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F36, Parbriz Bmw Seria 3 E90 Parbriz Bmw F34 X4, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 E85, Parbriz Bmw Seria 3 Parbriz Bmw Seria 3 Touring F31 E84, Parbriz Bmw F30, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Parbriz Bmw E30 E86, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 Parbriz Bmw E91 F46, Parbriz Bmw E90 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo F39, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe Parbriz Bmw Seria 3 Coupe F12, Parbriz Bmw Seria 3 Touring Parbriz Bmw Seria 3 Touring F33, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw E30 G01, Parbriz Bmw Seria 3 Touring Parbriz Bmw Seria 3 E90 X3, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E92 Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E36 F20, Parbriz Bmw E91, Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 I8, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw Seria 3 Seria3, Parbriz Bmw Seria 3 E30 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30 I3, Parbriz Bmw E90 Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo X6, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe Parbriz Bmw Seria 3 Touring E91 F90, Parbriz Bmw E36 Parbriz Bmw Seria 3 Compact E46 F16, Parbriz Bmw Seria 3 Coupe E46 Parbriz Bmw Seria 3 Touring F85, Parbriz Bmw F31 Parbriz Bmw E30 F25, Parbriz Bmw F34 Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E46 F02, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E93 Parbriz Bmw Seria 3 Gran Turismo E67, Parbriz Bmw E92, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E36 Parbriz Bmw Seria 3 E30 F48, Parbriz Bmw Seria 3 Convertible Parbriz Bmw Seria 3 Coupe F26 din ani 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.
Inlocuirea (Montajul, Schimbarea) Parbrizului, Lunetei auto sau a Geamului auto se poate face in atelierul nostru, la domiciliu clientului sau in orice locatie aleasa de client in orice sector din Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector Parbriz Bmw Seria 3 Compact, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.
http://parbrize-ieftine.ro/parbrize-ieftine/Parbriz Bmw E21-Parbriz Bmw Seria 3 Convertible E30-ieftin.html